Sucursala maib „Onisifor Ghibu” la dispoziția clienților într-un spațiu plin de culoare, comoditate și servicii bancare excepționale

Am făcut o promisiune și continuăm să ne ținem de aceasta, modernizăm rețeaua de sucursale maib aliniată identității vizuale și tendințelor internaționale.

Sucursala modernizată „Onisifor Ghibu” reflectă angajamentul nostru de a oferi clienților un mediu bancar stilat, confortabil și accesibil, unde poți beneficia de servicii personalizate de cea mai înaltă calitate.


Maria Cherina, Directoarea Sucursalei maib „Onisifor Ghibu”:

”Suntem nespus de bucuroși că  Sucursala maib ”Onisifor Ghibu” s-a aliniat la noua identitate de brand, devenind mai modernă, mai stilată, mai confortabilă atât pentru clienți, cât și pentru angajați. Designul inovativ, culorile atractive, zâmbetele angajaților creează o atmosferă primitoare, iar noi suntem mândri pentru că putem oferi clienților experiențe frumoase, deservindu-i la un alt nivel. Mulțumim  întregii echipe maib pentru profesionalism și dedicație, pentru că știu să creeze emoții de neuitat clienților noștri!”Indiferent dacă ai nevoie de servicii bancare pentru tine sau pentru afacerea ta, Sucursala maib „Onisifor Ghibu”  pune la dispoziția clienților câteva zone dedicate:

Zona de autoservire - dedicată operațiunilor bancare rapide cum ar fi: achitarea facturilor, achitarea creditului, verificarea contului, depunerea numerarului în cont etc.

Zona tranzacțională - permite facilitarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă, economisind timp - prețios pentru toată lumea.

Zona consultativă - facilitează comunicarea directă, fiind una semi-privată, relaxantă și potrivită pentru luarea deciziilor importante, precum cele legate de creditele ipotecare, de afaceri sau altele asemănătoare.

Cu această redeschidere, ne dorim să continuăm să fim un partener de încredere pentru toate nevoile financiare ale clienților și să oferim soluții bancare convenabile și personalizate.

Te invităm să beneficiezi de servicii demne de nivelul următor în Sucursala maib „Onisifor Ghibu” situată în mun. Chișinău, str. Alba Iulia, 184/3, iar pentru o deservire cât mai rapidă și în timp util, te poți programa în prealabil prin aplicația
Earlyone.

Despre maib

Maib este liderul sectorului bancar din Republica Moldova, cu o rețea de distribuție fizică și digitală. Are 54 de sucursale și 55 de agenții, 338 de bancomate și aproape 12 774 de POS-terminale, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Banca deservește circa 30% din populaţia ţării, scopul brandului fiind de a crea soluţii financiare simple și inteligente, potrivite stilului de viaţă, care inspiră oamenii să fie mai fericiţi și afacerile - mai prospere.

     


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.