Sucursala maib „Anenii Noi” își redeschide ușile pentru a deservi clienții într-un mediu reinventat

Anunțăm cu mândrie redeschiderea Sucursalei maib „Anenii Noi”, care reflectă angajamentul nostru față de comunitatea clienților maib. Sucursala renovată se aliniază valorilor băncii – centrarea pe client și oferirea unui mediu bancar modern, colorat și confortabil, unde deservirea clienților este de calitate și raportată la nevoile lor.

Sucursala maib „Anenii Noi” este echipată cu cele mai recente tehnologii bancare, inclusiv terminale de autoservire, ATM-uri cu funcționalități extinse și servicii online, pentru a facilita gestionarea conturilor și tranzacțiilor bancare. Tot aici, clienții vor beneficia de consultanță financiară specializată, soluții de economisire și investiții, precum și de acces la o gamă variată de produse și servicii bancare.

Noul design al sucursalei este stilat și organizat în zone distincte: 

Zona tranzacțională - permite facilitarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă, economisind timp - prețios pentru toată lumea.

Zona consultativă - facilitează comunicarea directă, fiind una semi-privată, relaxantă și potrivită pentru luarea deciziilor importante, precum cele legate de creditele ipotecare, de afaceri sau altele asemănătoare.Aliona Antohi, Directoarea Sucursalei maib „Anenii Noi”:

„Am așteptat alinierea la noua identitate de brand cu mare nerăbdare. Acum suntem nespus de bucuroși să vedem satisfacția clienților care intră în incinta sucursalei și sunt întâmpinați de atmosfera plăcută și primitoare. Renovarea Sucursalei maib „Anenii Noi” este încă un imbold de a fi cei mai buni și mai receptivi, precum și de a aduce deservirea clienților la nivelul următor”.

Vino la Sucursala maib „Anenii Noi”, situată în or. Anenii Noi, str. 31 August 1989, 6 și bucură-te de acces la o gamă variată de servicii financiare și instrumente bancare. Pentru a beneficia de deservire rapidă și în timp util, te îndemnăm să faci o programare a vizitei tale la Sucursală, folosind aplicația Earlyone.

Despre maib

Maib este liderul sectorului bancar din Republica Moldova, cu o rețea de distribuție fizică și digitală. Are 54 de sucursale și 55 de agenții, 338 de bancomate și aproape 12 774 de POS-terminale, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Banca deservește circa 30% din populaţia ţării, scopul brandului fiind de a crea soluţii financiare simple și inteligente, potrivite stilului de viaţă, care inspiră oamenii să fie mai fericiţi și afacerile - mai prospere.

     


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.