Încă un incendiu masiv în capitală. A fost cuprins de flăcări un centru comercial

Căptușeala acoperișului unui centru comercial din strada Ismail, colț cu bulevardul Dimitrie Cantemir din capitală, a fost cuprinsă de flăcări vineri, 20 aprilie. Incendiul a izbucnit în jurul orei 13.00 și a fost localizat de către pompieri aproape după o oră.

Liliana Pușcașu, ofițer de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a declarat pentru IPN că persoanele din interior au fost evacuate, iar nimeni nu a avut de suferit. Suprafața afectată de flăcări nu este determinată. Cauza incendiului urmează a fi stabilită.

Acum doi ani, în același centru comercial a mai izbucnit un incendiu. Ca și de data aceasta, în ianuarie 2016, a luat foc căptușeala acoperișului. Atunci s-a constat că incendiul a izbucnit din cauza nerespectării regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea canalelor de ventilare și de evacuare a fumului.

Cu puțin timp înainte de incendiul din strada Ismail, un incendiu puternic a izbucnit la Institutul de Zoologie al Academiei de Științe a Moldovei, situat în cartierul Telecentru al capitalei. Localizarea a fost dată după mai bine de oră, iar în preajmă a fost sistată circulația rutieră.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.