Fracțiunea PL: Se încearcă „reorganizarea” pe ascuns a subdiviziunilor Primăriei

Primarul general interimar Silvia Radu, viceprimarul Ruslan Codreanu și fracțiunea  Partidului Socialiștilor din Consiliul municipal Chișinău pregătesc pe ascuns, fără expertiză juridică și economică și fără o dezbatere publică prealabilă, „reorganizarea” subdiviziunilor Primăriei, încercând astfel a se „debarasa” de unii funcționari incomozi. Este acuzația consilierilor fracțiunii Partidului Liberal. De cealaltă parte, contactat de IPN, viceprimarul Ruslan Codreanu a calificat declarațiile liberalilor drept aberante.

Potrivit unui comunicat de presă remis de consilierii liberali, Silvia Radu i-a amenințat deschis pe unii funcționari că, dacă nu scriu cerere de eliberare din funcție, „îi va țese cum știe ea”, iar Eugenia Ceban, consilieră PSRM, este una din autorii acestor „gogoașe" plămădite pe ascuns, departe de ochii opiniei publice.

Contactat de IPN, viceprimarul Ruslan Codreanu spune că,  în 2015, în calitatea sa de consilier municipal, a venit cu anumite analize, propunând reorganizarea Primăriei și a anumitor direcții. „Analize au existat încă din 2007, pe care conducerea PL, pur și simplu, nu a vrut să le implementeze, le-a lăsat pe rafturi să se prăfuiască, creând o caracatiță ineficientă la Primăria municipiului Chișinău”, a adăugat Ruslan Codreanu.

Ruslan Codreanu a mai spus că în calitate de viceprimar nu face altceva decât să-și îndeplinească angajamentele de mandat, fără nicio răzbunare, demagogie sau populism.

  • ruslan codreanu despre declaratiile pl.mp3
  •     0
  •