Silvia Radu așteaptă până vineri un plan de fluidizare a traficului sau demisii

Direcția generală transport public și căi de comunicație va prezenta până vineri, 17 noiembrie, un plan de fluidizare a traficului în Chișinău, la solicitarea primarului interimar Silvia Radu. În caz contrar, sunt așteptate demisii, transmite IPN.

„Să ieșiți împreună cu colegii și să discutați cu reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne sau cu cine considerați de cuviință, iar vineri să-mi prezentați un plan foarte concret și aplicabil imediat pentru fluidizarea traficului. Dar să nu veniți cu povești că nu avem bani la Primărie, că nu avem posibilitatea de a rezolva problemele și că avem foarte multe probleme birocratice. Dacă credeți că nu reușiți, nu vedeți soluții, vă rog să lăsați pe alții să o facă și vă aștept cu demisia”, a spus Silvia Radu la ședința operativă de la Primărie.

Primara a cerut și o statistică a consumului de material antiderapant. Aceasta în contextul în care șeful adjunct al Direcției, Vitalie Butucel, a spus că pentru sezonul rece sunt disponibili 1000 de metri cubi de nisip și sare, iar la 1 decembrie urmează să mai fie procurate cinci tone de material antiderapant.

„Vreau foarte mult să nu mai vadă cetățenii la televizor situații când autoritățile sunt luate prin surprindere de iarnă. Vineri vom avea ședința ordinară a consiliului pentru situații excepționale pentru sezonul rece și vă rog să pregătiți un plan concret la acest capitol”, a cerut Silvia Radu.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.