Bărbatul din Cahul care a suferit de pe urma unei intoxicaţii grave, a decedat

Bărbatul în vârstă de 35 de ani din Cahul care a ajuns la spital împreună cu cei doi copii ai săi, ca urmare a unei intoxicaţii grave, s-a stins din viaţă joi seara, în jur de ora 17.00, la Spitalul Clinic municipal „Sfânta Treime”. Anterior, şi copila acestuia în vârstă de patru ani a decedat marţi, 12 aprilie, la câteva minute după ce a fost internată.

Solicitată de IPN, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfânta Treime”, Tatiana Gumene, a declarat că, potrivit analizelor medicale, bărbatul s-a otrăvit cu preparate veterinare antiparazitare, destinate animalelor mari.

Totodată, medicii spun că băiatul în vârstă de şase ani, internat la Institutul Mamei şi Copilului, se simte mai bine.

La începutul acestei săptămâni, o copilă de patru ani din raionul Cahul şi-a pierdut viaţa, iar fratele ei de şase ani şi tatăl acestora au fost internaţi la spital în stare gravă ca urmare a unei intoxicaţii severe. Pe marginea acestui caz a fost pornită urmărirea penală pentru lipsirea de viaţă prin imprudenţă. Oamenii legii au precizat că urmărirea a fost iniţiată pe fapt, iar ancheta urmează să stabilească toate circumstanţele acestui caz.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.