Şoferul care a accidentat mortal un copil pe strada Grenoble nu avea permis de conducere

Şoferul care a accidentat mortal acum trei zile un copil în vârstă de 9 ani pe strada Grenoble, nu avea permis de conducere şi se deplasa cu viteză excesivă. Despre aceasta a anunţat şeful adjunct al Direcţiei de Poliţie a capitalei, Silviu Muşuc, la şedinţa operativă de la Primărie, transmite IPN.

Conducătorul în vârstă de 22 de ani este student în anul cinci la o instituţie de învăţământ din capitală. Solicitată de IPN ofiţerul de presă al Direcţiei, Natalia Stati, a declarat că iniţial şoferul a fost reţinut pentru 72 de ore, iar ulterior instanţa a decis plasarea acestuia în arest la domiciliu.

Accidentul s-a produs vineri, 11 martie, pe strada Grenoble, 110 din capitală. Potrivit oamenilor legii, fata traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, în momentul în care a fost accidentată. Copilul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic municipal pentru Copii „V. Ignatenco”, însă din cauza rănilor grave a decedat la scurt timp.

Pe marginea acestui caz a fost deschisă o cauză penală Dacă va fi găsit vinovat, şoferul riscă de la 3 la 7 ani de închisoare.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.