Naționala de fotbal a Moldovei a remizat cu Luxemburg

Selecționata de fotbal a Moldovei a încheiat la egalitate ultima partidă din prima ediție a Ligii Națiunilor. Elevii lui Alexandru Spiridon au remizat pe teren propriu cu Luxemburgul, scor 1-1, transmite IPN.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a irosit-o Artur Ioniță. După pauză, Cătălin Carp a scos un penalty, transformat de Radu Gînsari. Mijlocașul de la Hapoel Haifa a marcat de șapte ori în ultimii doi ani şi jumătate la națională și mai are nevoie de patru goluri pentru a egala recordul lui Sergiu Cleșcenco.

Luxemburghezii au restabilit egalitatea în minutul 70. Stefano Bensi a înscris cu un șut la colțul scurt. În ultimul minut, Eugen Cebotaru a ratat din fața porții, iar Moldova a irosit șansa de a încheia grupa pe locul 2. Cebotaru a intrat în locul lui Alexandru Gațcan, care a disputat ultimul meci în tricoul echipei naționale.

„A fost o șansă foarte mare pentru noi. Din păcate, am suferit eșec în prima partidă cu Luxemburg. Părerea mea este că am jucat destul de bine în aceste șase meciuri”, a declarat la conferința de presă selecționerul Moldovei, Alexandru Spiridon.

În cealaltă partidă a grupei, Belarus a învins în deplasare pe San Marino cu scorul de 2-0 și a reușit calificarea în play-off-ul Ligii D din Liga Națiunilor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.