La Chişinău a fost inaugurată Casa Olimpică

La Chişinău a fost inaugurată Casa Olimpică. În cadrul ceremoniei de inaugurare a avut loc şi dezvelirea sculpturii „Excelenţa Olimpică”, precum şi prezentarea echipamentului sportiv şi ţinutelor oficiale ale Echipei Olimpice a Republicii Moldova pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janiero, transmite IPN.

Preşedintele Comitetul Naţional Olimpic, Nicolae Juravschi, a declarat că aşteptările de la cei 22 de olimpici sunt mari, şi anume ca sportivii moldoveni care participă la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro să urce pe podiumul olimpic.

Prezent la eveniment, preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a menţionat importanţa susţinerii sportivilor şi promovării sportului în Republica Moldova „Este un prilej foarte bun, cu ocazia împlinirii a 25 de ani a Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv din Republica Moldova, ca sportivii să treacă în casă nouă. Le doresc ca această casă să fie plină de rezultate deosebite şi de cât mai multe medalii”, a menţionat oficialul.

Renovarea Casei Olimpice a fost realizată cu susţinerea Parlamentului şi Guvernului Republicii Moldova, dar şi a Comitetului Olimpic Internaţional.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE