Speranța obține a doua victorie a stagiunii

Speranța a învins-o pe Codru cu 1-0, la Hâncești, în primul meci al etapei a 8-a din Divizia Națională. Singurul gol a fost marcat de Oleksandr Iermachenko, în minutul 23. La mijlocul reprizei secunde, Speranța a ratat și un penalty prin Constantin Sandu, trasmite IPN.

La Speranța au fost titulari și cei trei jucători care au aflat în ziua meciului că au fost suspendați un an din fotbal pentru participarea la meciurile aranjate. Este vorba despre moldoveanul Mihai Bolun, ucraineanul Oleksandr Nasonov şi rusul Matvei Guiganov. „Este o veste șoc pentru noi”, a declarat după meciul cu Codru, antrenorul Speranței, Iurie Osipenco.

Conducerea Speranţei a fost atenţionată de Comitetul de Etică al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal că, dacă se vor mai înregistra cazuri suspecte de meciuri trucate, echipa va fi sancţionată mai aspru. Alături de echipa din Nisporeni, a fost avertizată şi formaţia FC Floreşti.

Astăzi, sunt programate alte două meciuri ale etapei a 8-a din Divizia Națională: Milsami - Dinamo-Auto și Sheriff - Petrocub.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.