Specialiștii IT pot aplica pentru posturile vacante din cadrul Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunţă demararea procesului de angajare a specialiștilor IT pentru ocuparea posturilor vacante din subdiviziunile CTIF antrenate în proiectarea, administrarea, mentenanța și dezvoltarea sistemelor  informaționale.

Misiunea de bază a specialiștilor IT din cadrul CTIF este administrarea și dezvoltarea sistemelor informaționale ale Ministerului Finanțelor, Serviciului Fiscal de Stat și Serviciului Vamal, asigurarea bunei funcționări a serviciilor electronice furnizate de către aceste entități, dezvoltarea soluțiilor IT noi de natură să contribuie la edificarea societății informaționale în R. Moldova.

În prezent, CTIF angajează specialiști pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:

administrator baze de date

administrator rețea de calculatoare

inginer programator.NET

inginer programator.PHP

manager de proiect

inginer de sisteme software

inginer programator 1C

contabil

Lista posturilor vacante, sarcinile de bază ale fiecărui post și cerințele față de candidații la suplinirea acestor posturi se regăsesc pe pagina web oficială a instituției www.ctif.gov.md, secțiunea Funcții vacante.


Persoanele interesate în ocuparea posturilor vacante sus – menționate urmează să remită  CV – urile către Direcția resurse umane a CTIF la adresa de e-mail: resurse.umane@ctif.gov.md.

Pentru a afla mai multe informații despre angajarea specialiștilor IT în funcțiile vacante din cadrul CTIF, sunați la tel: 068566646, persoană de contact: Ilie Buzilă, Direcția resurse umane. 
 

Serviciul de presă al CTIF

6 martie 2020
 

---------
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.