A fost identificată a treia persoană decedată în accidentul din Ucraina

Cea dea treia persoană decedată în accidentul produs în apropiere de Vinița, Ucraina, este un tânăr de 24 de ani. Aseară, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a confirmat identitatea altor două persoane decedate: o tânără de 26 de ani și un bărbat de 44 de ani, transmite IPN.

Ofițerii IGSU se află în Ucraina pentru procedurile de repatriere a persoanelor decedate. Corpurile neînsuflețite vor fi aduse în țară pe parcursul zilei de astăzi.

Cele patru persoane rănite în accident rămân sub supravegherea medicilor la spitalul Clinic nr.2 din Vinița, iar starea lor este stabilă. Este vorba despre două femei, una de 28 și cealaltă de 54 de ani, și doi bărbați, de 24 și 33 de ani.

Guvernul a anunțat că va acoperi cheltuielile pentru repatrierea moldovenilor decedați în accident.

Din imaginile de la locul accidentului, postate de un portal ucrainean, se vede că microbuzul, cu numere de înmatriculare de Ungheni, a intrat în plin într-un camion parcat pe marginea drumului. Microbuzul se îndrepta către Federația Rusă. Accidentul s-a produs pe 8 februarie, în jurul orei 03.50. În microbuz erau 12 pasageri.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.