Două persoane au decedat în această dimineață în accidente rutiere

Două persoane, de 28 și 44 de ani, au decedat în această dimineață, iar alte două au ajuns la spital cu diverse traumatisme, în urma producerii a două accidente rutiere, în municipiul Bălți și la intrarea în orașul Cupcini, raionul Edineț, transmite IPN.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Eugenia Molceanov, informația despre producerea accidentului din municipiul Bălți a parvenit în jurul orei 3.00 dimineața. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că mașina, la volanul căreia se afla un bărbat de 32 de ani, în urma unei manevre de depășire s-a tamponat frontal cu o autospecială de deszăpezire, parcată pe contrasens. Șoferul automobilul a fost transportat la spitalul municipal Bălţi. Accidentul a fost fatal pentru pasagerul acestuia, un tânăr de 28 de ani.

Un alt accident a avut loc pe la intrarea în orașul Cupcini, raionul Edineț, în jurul orei 7.00. Ajunși la fața locului, polițiștii au depistat automobilul răsturnat într-un șanț. La o distanță de 30 de metri de la automobil, a fost găsit un bărbat fără suflare, în vârstă de 44 de ani. Mai târziu s-a stabilit ca la Spitalul Raional Edineț a fost adusă o femeie de 29 de ani, în stare gravă după accident.

În cazul ambelor accidente, nu s-a stabilit deocamdată cine se face vinovat.