Incendiu puternic la Institutul de Zoologie al AȘM

Update: Ofițerul de presă IGSU a declarat pentru IPN că după mai bine de o oră de luptă cu flăcările, pompierii au localizat incendiul produs la acoperișul Institutului de Zoologie al AȘM. În prezent se lucrează pentru lichidarea completă, fiind efectuate lucrări de spălare și demontare. Deocamdată nu se cunoaște suprafața afectată de flăcări și nici cauza incendiului. Nimeni nu a avut de suferit.

Acoperișul Institutului de Zoologie al Academiei de Științe a Moldovei, situat în cartierul Telecentru al capitalei, este cuprins de flăcări. La fața locului este antrenată întreaga garnizoană de autospeciale și pompieri a municipiului Chișinău.

Liliana Pușcașu, ofițer de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a declarat pentru IPN că toți oamenii din instituție au fost evacuați. Deocamdată nu sunt raportate victime.

Pompieri lucrează pentru localizarea și lichidarea incendiului. Suprafața cuprinsă de flăcări nu poate fi estimată deocamdată.

Serviciul Info Trafic anunță că din cauza incendiului, pe strada Academiei, în perimetrul străzilor Șoseaua Hâncești și Gheorghe Asachi, temporar este sistată circulația rutieră.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.