În acest an Ziua Vinului va avea genericul: „Respect pentru tradiţii, curaj în inovaţii”

Cea de-a 12-a ediţie a Zilei Naţionale a Vinului va fi organizată în acest an cu genericul: „Respect pentru tradiţii, curaj în inovaţii”. Sărbătoarea se va desfăşura în perioada 5-6 octombrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, transmite IPN cu referire la programul Agenţiei Turismului.

Programul va începe la ora 10.00, cu un recital de muzică: „Bun venit, oaspete drag”.  La ora 11.00 va avea loc Festivitatea de deschidere a Sărbătorii, în care va fi decernat Premiul Mare. Pe parcursul zilei, publicul va putea vizita standurile şi pavilioanele expoziţionale, iar seara, la ora 18.30, va începe un spectacol de muzică populară şi muzică uşoară: „Voie bună ca la noi”.

A doua zi a sărbătorii, 6 octombrie, se deschide cu un program de muzică: „Dimineaţa pe răcoare”. La ora 11.00 va fi decernat premiul concursului „Polobocul de Aur”, iar pe parcursul zilei vor fi organizate concursuri interactive pentru public şi demonstraţii ale specialiştilor, cu degustare de vinuri. Începând cu ora 18.00, va avea loc un spectacol muzical: „La mai mult şi la mai mare”. Închiderea oficială a sărbătorii „Ziua Naţională a Vinului 2013” va avea loc la ora 21.00.

Ziua Naţională a Vinului este marcată în Republica Moldova anual, în luna octombrie, începând cu anul 2001.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.