Sistări temporare de apă pentru 7 octombrie

Consumatorii din strada Independenței, 3/1, 22, din capitală vor rămâne joi, 7 octombrie, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate între orele 09.00 și 23.00, timp în care SA „Apă-Canal Chișinău” va efectua lucrări de reabilitare a rețelelor de apeduct, finanțate de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții, transmite IPN.

Tot joi, furnizorul planifică lucrări între orele 09.00 și 21.00. Ca urmare, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Mircești, V. Harea, Domniței, G. Văii, Ipotești, N. Donici și F. Lupașcu. De asemenea, apa va fi oprită pe străzile T. Panfile, Memoriei, V. Albă, Gr. Vârtosul, Berzarin, Tolbuhin, Timoșenco, precum și pe Șoseaua Balcani, 7, inclusiv cu fracții.

Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pe perioada sistărilor. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.