Sistări temporare de apă pentru 28 octombrie

Consumatorii de pe mai multe străzi din capitală, dar și din orașul Sângera, vor rămâne joi, 28 octombrie, fără apă la robinet, începând cu ora 21.00 și până a doua zi la ora 06.00. Sistările au loc în legătură cu executarea de către SA „Apă-Canal Chișinău” a lucrărilor planificate la Stația de pompare Codru, transmite IPN.

Furnizarea apei va fi întreruptă pe strada Șoseaua Muncești, 793-807, 776-830, inclusiv cu fracții, pe bulevardul Dacia, 65-87, 60-80, inclusiv cu fracții, strada și stradela Băcioii Noi. Apa va fi sistată și pe străzile Pășunilor, Zmeurei, Revaca, Al. Boldor, Muzelor, V. Tulnic, precum și pe străzile și stradelele Imașului, V. Zarzăr și Gh. Cucereanu. La fel, este vorba despre străzile Astronauților, C. Columb, Aviatorilor, Navigatorilor, Plopilor, Cicalov, Otopeni, Aeroport, dar și orașul Sângera.

Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pe perioada sistărilor. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.