Sistări temporare de apă pentru 27 mai

Consumatorii de pe mai multe străzi din capitală, dar și din localitățile suburbane Durlești și Ghidighici vor rămâne vineri, 27 mai, fără apă la robinet. Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pe perioada sistărilor, transmite IPN.

Între orele 09.00 și 24.00, furnizorul „Apă-Canal Chișinău” va efectua lucrări de reparație a apeductului din strada Alba Iulia, 75/22. Ca urmare, apa va fi sistată pe străzile Alba Iulia, 75 inclusiv cu fracții; O. Ghibu, 10; și Dealul Morilor. De asemenea, apă nu va fi în orașul Durlești, pe străzile Marinescu; Haiducul Tobultoc; Șoimilor; Burebista și T. Vladimirescu, 130-146.

Tot vineri, între orele 09.00 și 17.00, vor fi efectuate lucrări de spălare și dezinfectare a turnurilor și rețelelor de apeduct. Furnizarea apei va fi întreruptă în Ghidighici, pe străzile Mircea cel Bătrân, Mateevici, Sfatul Țării, Păcii, Nucarilor, Alba Iulia, Comuna din Paris, Ghioceilor, I. Soltîs, B. Glavan și Ștefan cel Mare.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.