Sistări de apă în sectorul Botanica

Pe mai multe străzi din sectorul Botanica al capitalei luni, 29 mai, va fi sistată temporar apa la robinet. SA „Apă-Canal Chișinău” anunță între orele 09.00 și 14.00 lucrări planificate, transmite IPN.

Lucrări sunt planificate la apeductul din strada Cernăuți. Pe durata acestora posibil nu vor avea apă la robinet consumatorii din străzile Cernăuți; Poamei, 21; Botanica Veche, 43 cu fracții și Sarmizegetusa, 20-26 cu fracții.

La fel, sunt planificate lucrări de înlocuire a apeductului din strada Sarmizegetusa, 20/2, timp în care fără apă la robinet ar putea să rămână consumatorii din străzile Sarmizegetusa, 20/2, 24/1 și Poamei, 12-20.

Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.