Sistări de apă în orașul Sângera

Furnizorul de apă din Chișinău planifică pentru vineri, 8 noiembrie, lucrări în orașul Sângera. Ca urmare, apa va fi sistată pe strada Industrială, 5-7, inclusiv cu fracții, precum și la mai multe întovărășiri pomicole, transmite IPN.

Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, este vorba despre întovărășirile pomicole „Orion”, „Agromicropom”, „La Odihnă” și „Montatorul-Schinoasă”. Furnizarea apei va fi întreruptă între orele 09.00 și 18.00.

Până pe 8 noiembrie, între orele 09.00 și 20.00, apa va fi sistată periodic pe străzile Matei Basarab, 2-6 inclusiv cu fracții, Florilor, 12-18, inclusiv cu fracții, bulevardul Moscovei, 11-17, inclusiv cu fracții. Sistările au loc în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare, finanțate de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.