Sistări de apă în municipiul Chișinău

Consumatorii din bulevardul Dacia, 4-14, și din strada Hristo Botev, 1-9,23 inclusiv cu fracții, din capitală vor rămâne miercuri, 23 octombrie, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate între orele 09.00 și 17.00, timp în care SA „Apă-Canal Chișinău” va efectua lucrări de înlocuire a hidranților antiincendiari, transmite IPN.

Între orele 09.00 și 16.00, furnizorul de apă va efectua lucrări planificate la stația de pompare hidrofor din strada A. Russo, 55/6 din capitală. Ca urmare, apa va fi sistată pe străzile A. Russo, 55, inclusiv cu fracții, M. Sadoveanu, 12-16.

Începând cu ora 09.00 și până la ora 15.00, furnizarea apei va fi întreruptă pe strada M. Sadoveanu, 40-42, inclusiv cu fracții din capitală. De asemenea, apa va fi sistată pe străzile Victoriei, N. Sulac și Speranța din comuna Stăuceni. Sistările au loc în legătură cu executarea lucrărilor de branșare a apeductului nou-construit.

Începând cu ziua de miercuri, timp de două săptămâni, între orele 09.00 și 21.00, apa va fi sistată periodic pe străzile N. Dimo, I. Soltîs, D. Cantemir și I. Creangă din orașul Durlești. Sistările au loc în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct, finanțate de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.