Sistări de apă în municipiul Chișinău

Consumatorii din străzile Studenților și A. Mateevici din comuna Stăuceni vor rămâne joi, 13 iunie, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate între orele 09.00 și 15.00, timp în care vor fi efectuate lucrări de schimbare a robinetelor și apometrelor, transmite IPN.

Între orele 09.00 și 16.00, în legătură cu executarea lucrărilor planificate, furnizarea apei va fi sistată pe strada Mărțișorului, localitatea Vatra din municipiul Chișinău.

De asemenea, miercuri, între orele 09.00 și 17.00, va fi sistată apa pe strada Miorița, 3/1, 3/2 și 7/1 din capitală. Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces care va conduce la sistarea alimentării cu apă pe adresele respective.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.