Sistare de circulație pe strada 31 August 1989. Unele troleibuze își schimbă itinerarul

Circulația rutieră va fi temporar suspendată pe strada 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Ismail și Ciuflea, inclusiv la intersecțiile, strada 31 August 1989 – străzile Ismail și Lev Tolstoi – strada 31 August 1989. Traficul rutier va fi restricționat începând de astăzi, de la ora 21.00, și până pe 19 martie, ora 6.00, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare totală a străzii 31 August 1989, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Regiei Transport Electric Chișinău, circulația transportului public va fi reorganizată după cum urmează: Ruta de troleibuz 9: de pe str. Miorița pe str. Grenoble pe bd. Traian, bd. Dacia, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri, șos. Hâncești și în continuare pe traseul stabilit.

Traseul rutei de troleibuz nr. 13 se prescurtează până la str. Ismail, bd. Dimitrie Cantemir, bd. Iurii Gagarin. Troleibuzele de pe ruta nr. 17 vor circula de pe bd. Dacia pe str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi, bd. Iurii Gagarin.

Traseul rutei de troleibuz nr. 20 se modifică după cum urmează: retur: de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Vasile Alecsandri pe str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

La fel, se modifică traseul rutei de troleibuz nr. 36 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, șos. Hâncești și în continuare pe traseul stabilit.
 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.