Simpatizanții Partidului Șor au manifestat în fața Primăriei și la sediul PAS

Mai multe persoane, simpatizanți ai Partidului Șor, au manifestat dimineață în fața Primăriei Chișinău, unde primarul ales nevalidat, Andrei Năstase, susținea o conferință de presă despre „mafia imobiliară” din capitală, ultimul fiind nevoit să se retragă, transmite IPN.

Manifestanții au scandat: „Jos Năstase!” „Jos mâinile de pe magazinele sociale!” „Ilan Șor, ura!”.

Ulterior, într-un live pe Facebook, de la sediul PPPDA, Andrei Năstase, și-a continuat conferința. Potrivit lui, nu este clar de ce susținătorii lui Ilan Șor au venit să obstrucționeze demersul său, care este împotriva lui Vlad Plahotniuc și în beneficiul cetățenilor.

„Au venit în continuare să vorbească că noi am vrea să închidem magazinele lor sociale. De ce au decis ei să inventeze acest subiect? Există o intenție criminală a lui Plahotniuc de a ciocni oamenii între ei, lansează tot felul de subiecte. PPPDA și, din câte știu eu, nici colegii de la PAS nu au avut niciun demers împotriva închiderii magazinelor sociale, cel puțin pentru faptul că nici măcar nu suntem la guvernare, nu avem cum să o facem. Ei trebuie să înțeleagă că sunt manipulați”, a spus Andrei Năstase.

Manifestanții au continuat protestul la sediul PAS, unde au scandat preț de câteva minute aceleași lozinci. Aceștia au cerut ca lidera PAS, Maia Sandu, să iasă în fața lor și să le explice de ce își dorește închiderea magazinelor sociale. Deocamdată Maia Sandu nu a comentat acțiunea.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.