Silvia Radu își încheie activitatea la Primăria Chișinău

Silvia Radu a făcut demersurile oficiale pentru încheierea activității sale la Primăria municipiului Chișinău, transmite IPN.

Pe o rețea de socializare, Silvia Radu a scris că le mulțumește locuitorilor Chișinăului care s-au prezentat la vot și, în mod special, celor care i-au acordat încredere prin votul lor. Totodată, menționează faptul că își dorește foarte mult ca lucrurile să înceapă să se schimbe cu adevărat în Chișinău, fapt pentru care a candidat și a muncit în cele cinci luni în calitate de primar interimar.

„Cetățenii trebuie să ceară viitorului primar să muncească pentru oraș și să lase politica la o parte, doar așa vom avea parte de schimbări reale în oraș. Vă spun cu certitudine că se pot face lucruri bune pentru oraș, dacă există voință și implicare din partea primarului”, a scris Silvia Radu.

Despre experiența la cârma municipiului, Silvia Radu spune că a învățat multe lucruri utile și că a avut ocazia să cunoască mai bine locuitorii Chișinăului. Totodată, spune că va continua să sprijine modernizarea capitalei și în activitățile sale viitoare, cu tot ce va putea.

Silvia Radu a candidat independent la alegerile din 20 mai, obținând 17,65% din voturile chișinăuienilor. În turul doi, care va avea loc în două săptămâni, au acces Ion Ceban  (PSRM) și Andrei Nastase (PPPDA). 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.