Sfîntul Gheorghe va încheia campionatul pe locul secund

Echipa Sfîntul Gheorghe și-a asigurat titlul de vicecampioană a Moldovei cu o etapă înainte de finalul campionatului. Formația antrenată de Serghei Cebotari s-a distanțat la patru puncte de Petrocub după ce a învins-o pe Zimbru, cu 2-1, transmite IPN.

Sergiu Istrati a marcat primele două goluri ale întâlnirii, în timp ce Traore a redus din diferență în minutul 50. „Este un moment istoric pentru echipa noastră. Le mulțumesc tuturor care ne-au susținut”, a declarat la conferința de presă antrenorul formației Sfîntul Gheorghe, Serghei Cebotari.

Petrocub s-a mulțumit cu o remiză, scor 2-2, acasă cu Speranța, chiar dacă a evoluat din minutul 63 în superioritate numerică. La dubla lui Dedov, oaspeții au replicat prin Trofan și Sandu.

Sheriff a surclasat-o pe Codru cu 3-0. Bielorusul Kendysh a deschis scorul și a ajuns la cota 13 goluri în actuala stagiune. Dijinari și Tambe și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor.

Într-o altă partidă a etapei a 27-a, Dinamo-Auto a dispus în deplasare de Milsami, cu 2-0. Mihaliov a transformat un penalty, iar Urvanțev a închis tabela în minutul 75. Dinamo-Auto s-a apropiat la un singur punct de Milsami și păstrează șanse de calificare în cupele europene. Pentru aceasta echipa antrenată de Igor Dobrovolski trebuie să bată Sfîntul Gheorghe, iar Milsami să nu câștige în fața Speranței. Mai mult, Dinamo-Auto se poate mulțumi și cu o remiză, în cazul în care Milsami va pierde în ultima etapă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.