Selecţionerul Alexandr Kurteyan: Important e să începem cu dreptul

Naţionala de tineret a Moldovei va debuta pe 22 martie într-o nouă campanie preliminară a Campionatului European. În primul meci tricolorii vor juca în deplasare cu Ţara Galilor, la stadionul „Parc Y Scarlets” din Llanelli, transmite Info-Prim Neo.

„Important e să începem cu dreptul acest ciclu preliminar. Vrem să câştigăm, mai ales că vom întâlni un adversar care poate fi înfruntat”, a declarat antrenorul Moldovei, Alexandr Kurteyan, în cadrul unei conferinţe de presă organizată luni, 18 martie.„Sperăm că vom alege o tactică corectă, iar emoţiile nu vor încurca jucătorilor mei să presteze un joc bun. Un rezultat de egalitate în deplasare nu e chiar atât de rău”, a mai spus Kurteyan.

Pentru această partidă selecţionerul a convocat 18 jucători,  doi dintre care evoluează în străinătate, Cătălin Carp (Dinamo Kiev, Ucraina) şi Eugen Zasaviţchi (Bonifacio Franţa).

Reprezentativele de tineret ale Moldovei şi Ţării Galilor s-au întâlnit până acum de două ori, în 1994 şi 1995, ambele echipe repurtând câte o victorie cu 1-0. În preliminariile Campionatului European din 2015, Moldova va mai juca cu Anglia, Finlanda, Lituania şi San Marino.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.