Șeful Direcției Generale Asistență Medicală și Socială, Boris Gîlca, și-a depus demisia

Șeful Direcției Generale Asistență Medicală și Socială de la Primărie, Boris Gîlca, și-a depus demisia din funcție. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook, transmite IPN.

În cerere, Boris Gîlcă solicită aprobarea demisiei din funcția pe care o deține „cu titlu de imediat” și confirmă că cererea „a fost scrisă personal, fără presiune”.

Ion Ceban a declarat că nu va accepta cererea. „Doar un om corect putea face acest gest pentru a nu fi pătată imaginea instituției și cea personală. Eu nu accept această cerere. Nu cred în investigațiile Power Point ale CNA în raport cu dl. Gîlca”, a scris primarul pe o rețea de socializare.

Șeful Direcției Generale Asistență Medicală și Socială de la Primărie, Boris Gîlcă, dar și administratorul Centrului de plasament temporar pentru refugiați din str. Studenților 7/5, au fost reținuți pentru 72 de ore într-o cauză penală privind abuzul de serviciu și delapidarea fondurilor din surse externe. Alte nouă persoane cu funcție de execuție sunt cercetate în stare de libertate.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.