Se cere audierea conducerii companiei TRM în Parlament

Președintele Fracțiunii PAS, Blocul ACUM, Igor Grosu, solicită audierea conducerii instituției publice Compania „Teleradio-Moldova” (TRM) în Parlament. deputatul afirmă că, deși compania este plătită din banii contribuabililor, aceasta „îl elogiază pe Igor Dodon și Partidul Socialiștilor”, transmite IPN.

„Matematica ne arată în intervalul noiembrie-începutul lui februarie o apariție de 15 ori a politicienilor la televiziunea națională. În 15 apariții, doar în două cazuri a fost vorba despre partide care sunt din opoziție”, a declarat Igor Grosu.

Potrivit deputatului, lucrurile sunt clare de la sine, și anume că „această televiziune, în contextul nou politic, s-a transformat într-o televiziune obedientă a PSRM”. În opinia sa, nu ar fi nicio problemă, dacă această televiziune nu ar fi plătită din banii cetățenilor. Parlamentarul mai spune că „nu are nimic împotriva holdingului în care Igor Dodon sau PSRM este elogiat de dimineață până seară”. Însă, acesta se întreabă „ce treabă are acest partid să fie elogiat din banii pe care cetățenii îi alocă pentru televiziunea publică Moldova 1”.

Igor Grosu a solicitat, de asemenea, să fie efectuat un audit al companiei publice.
 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.