Sancţiuni pentru echipele din Divizia Naţională

Comitetul de Competiţii al Federaţiei Moldovenşti de Fotbal a amendat echipele de fotbal Zimbru – cu 10 000 de lei, Speranţa şi Milsami – cu câte 2500 lei. La fel, comitetul a decis sancţionarea antrenorului echipei Speranţa, Evgehi Savicev, şi a jucătorului echipei Milsami, Valerian Gârla, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al FMF, Zimbru a fost amendată pentru nerespectarea obligaţiei privind asigurarea ordinii publice, în calitate de club organizator, la meciul FC Zimbru – FC Tiraspol din 31 mai. La acest meci un suporter al echipei a pătruns pe terenul de joc, a manifestat un comportament ofensator şi provocator faţă de suporterii echipei adverse – FC Tiraspol.

Pentru manifestarea unui comportament ofensator faţă de arbitrul nr. 4 al meciului, de către antrenorul FC Speranţa, Evgheni Savicev, în timpul meciului FC Academia – FC Speranţa, acesta a fost suspendat pentru 4 etape de campionat, fără drept de aflare în incinta terenului de fotbal, pe banca tehnică, în vestiarul echipei sau în tribuna oficială a stadionului. FC Speranţa a fost amendată cu 2500 de lei.

Jucătorul echipei FC Milsami, Valerian Gîrla, a fost suspendat pentru 6 etape din campionat deoarece în timpul meciului FC OIlimpia - FC Milsami, la 31 mai, l-a scuipat pe un adversar. FC Milsami a primit o amendă în sumă de 2500 de lei, din cauza comportamentului jucătorului.
 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.