Săgeți noi la semafoarele din capitală

La intersecțiile formate dintr-un drum continuu în îmbinare cu un drum din stânga vor fi instalate săgeți de culoare verde cu vârful înainte, la semafoarele din partea dreaptă a drumului continuu. Astfel, șoferii în urma unei asigurări temeinice din partea stângă, vor putea continua deplasarea în direcția săgeții, indiferent de culoarea semaforului, transmite IPN.

Lucrări de instalare a săgeților au loc la intersecțiile: București și Șciusev; Traian și Grenoble; Grenoble și Costiujeni; Grenoble și Testemițanu; Hâncești și Spicului; Ismail și Varlaam; Ismail și Columna; Ismail și A. Hâjdeu; V. Lupu și Constituției; Kiev și T. Vladimirescu.

De asemenea, este vorba despre intersecțiile: Albișoara și A. Pușkin; Albișoara și V. Alecsandri; Albișoara și Feredeului; Grădina Botanică și Salcâmilor; Grădina Botanică și Sarmizegetusa; L. Deleanu și N. Costin; Alba Iulia și L. Deleanu; N. Dimo și A. Saharov; V. Lupu și Șt. Neaga; C. Stere și M. Kogălniceanu; C. Stere și A. Șciusev; P. Halippa și A. Cornescu; P. Halippa și A. Mateevici; Pietrarilor și Drumul Viilor.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.