S-A STINS GALINA LUNGU. S-A STINS UN MARE SPRIRIT JURNALISTIC

S-A STINS GALINA LUNGU. S-A STINS UN MARE SPRIRIT JURNALISTIC

 S-a stins colega noastră Galina Lungu şi s-a stins cel mai mare Spirit Jurnalistic trecut vreo dată prin Universul Info-Prim cu toate derivatele şi galaxiile adiacente: Info-Prim Neo, Antena C, Euro TV Chişinău, Capitala – Stoliţa...

 Felul ei de a fi şi de a scrie au fost înalt apreciate la Vocea Basarabiei, la Prim-Plan, la Timpul, la Jurnal de Chişinău... „Găselniţele” ei au fost preluate, într-un mod sau altul, de întreaga presă contemporană moldovenească.

 Şi-a făcut din această profesie zbuciumată un mod de gândire, un mod de viaţă. A fost sufletul echipei, a fost generatorul ei de idei şi de energii. A scris pentru sine, pentru Info-Prim Neo şi pentru Istorie până în ultima zi.

 S-a stins devreme, pentru că a ars intens şi pentru toată lumea. Au copleşit-o durerile pentru că a trecut prin sine durerile oamenilor care au înconjurat-o, durerile breslei profesionale şi durerile neamului. Născută mult mai încoace, lăsa uneori impresia că are sufletul şi memoria marcate de cicatricile gulagurilor şi deportărilor prin care i-au trecut înaintaşii. Trecută de vârsta tinereţei, cu patru nepoţi acasă, a fost alături de tinerii care zideau schimbarea prin evenimentele din aprilie 2009 în Piaţa Marii Adunări Naţionale, lângă Parlament şi Preşedenţie.

 DUMNEZEU SĂ O ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

 ECHIPA INFO-PRIM NEO

 

 

 

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.