S-a încheiat votarea în Japonia: 30 de alegători și-au exercitat dreptul la vot

Conform situației până la ora 15.00, în străinătate, și-a încheiat programul secția de votare în Japonia, Tokio, unde au participat la scrutin 30 de alegători. Cu ceva timp în urmă și-a încheiat activitatea și secția de votare din China. Totodată, fără impedimente s-au deschis secțiile de votare pe coasta estică a Statelor Unite ale Americii.

Comisia Electorală Centrală a atenționat despre riscul epuizării buletinelor de vot (5000 - număr maxim admis de legislație) la unele secții de votare deschise în afara țării. În condițiile în care buletinele sunt numerotate în conformitate cu numărul secției de votare, nu este posibil transferul acestora de la o secție la alta. Alegătorii sunt îndemnați să consulte pagina Diaspora Votează pentru a afla care este cea mai apropiată secție de votare unde mai rămân buletine de vot.

Aglomerații sunt atestate la mai multe secții de votare din străinătate – în Belgia, Cehia, Franța, Germania, Irlanda, Italia, România, Federația Rusă, Portugalia, Spania, Regatul Țărilor de Jos, Turcia, Marea Britanie și Israel.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.