S-a finanțată prima tranșă în februarie a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă

Casa Națională de Asigurări Sociale anunță că a fost finanțată prima tranșă în luna februarie a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă în valoare de 47,2 milioane de lei. Pentru a ridica banii beneficiarii urmează să se adreseze la instituția bancară unde se deservesc sau la orice oficiu poștal din țară, transmite IPN.

Potrivit CNAS, plata tuturor prestațiilor sociale se efectuează prin modalitatea de plată selectată de beneficiar și disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăți electronice (MPay).

Instituția precizează că dezvoltă consecvent servicii electronice menite să economisească timp și resurse. Persoanele pot aplica online pe pagina web a CNAS la un șir de prestații sociale, dar și verifica online statutul certificatului medical, introducând în câmpul respectiv seria și numărul certificatului.

Pentru a fi la curent cu informații privind stabilirea, calcularea și plata prestațiilor sociale, persoanele pot accesa pagina CNAS sau pot contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022- 257-777.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.