Reîncep meciurile din Divizia Naţională

După 2 săptămâni de pauză, timp în care s-au disputat meciuri între naţionale pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014, sâmbătă, 30 martie, reîncep meciurile din Divizia Naţională. Pentru sfârşitul săptămânii curente sunt programate 6 meciuri, transmite IPN.

Federaţia Moldovenească de Fotbal informează că etapa a XXIV-a începe sâmbătă, cu trei partide care se vor disputa la aceeaşi oră – 14.00. FC Zimbru va lupta acasă cu FC Rapid. FC Speranţa şi FC Iskra-Stal se întâlnesc la Vadul lui Vodă. Iar  FC Olimpia va juca la Bălţi cu FC Academia.

Duminică, 31 martie, la ora 14.00, FC Costuleni se întâlneşte cu FC Milsami pe stadionul Clubului Sportiv Buiucani. La Călărăşeuca, pe stadionul sătesc, va juca FC Nistru cu FC Tiraspol. Derby-ul etapei se va disputa între FC Sheriff şi FC Dacia, meciul va începe la ora 17.00 şi se va desfăşura la Tiraspol.

Sheriff este lider în clasament, cu 60 de puncte. Dacia se află pe locul doi, cu 48 de puncte şi este urmată de FC Tiraspol, care are 41 de puncte. Multipla campionă FC Zimbru se află doar pe locul 9, cu 27 de puncte la activ. FC Speranţa este pe ultimul loc – cu 9 puncte.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.