REF: Societatea "Telefe M International" readuce TVR 1 în Moldova

10.11.2010

Comunicat de presă

REF: Societatea "Telefe M International" readuce TVR 1 în Moldova

Societatea Telefe M International, deținătoare a licenței de emisie TV prin eter (rețeaua de stat Nr. 2 cu acoperire națională) pentru studioul TV 2Plus, anunță publicul telespectator din Republica Moldova, precum și  toți reprezentanții studiourilor TV prin cablu, că începând cu data de 10 noiembrie 2010, va difuza pe frecvența sa programe ale postului TVR 1 al Societății Române de Televiziune.

Acest fapt a fost posibil în urma examinării cererii societății Telefe M International în cadrul ședinței Consiliului Coordonator al Audiovizualului de astăzi, în care s-a discutat solicitarea Telefe M International privind includerea în serviciul său de programe a emisiunilor postului TVR 1 precum și acordul semnat între societatea noastră și conducerea SRTV. În același timp, precizăm că elementele determinante pentru luarea deciziei noastre de a difuza programe din grila televiziunii române au fost atât preferințele publicului moldovenesc pentru programele acestei televiziuni, cât și demersurile lansate de către Ambasada României la Chișinău, prin persoana Excelenței Sale Dlui Marius Lazurcă cu privire la oportunitatea unei strânse colaborări între societatea noastră și SRTV.

Societatea Telefe M International își exprimă regretul pentru lipsirea telespectatorilor fideli ai postului nostru de programele preferate pe care le puteau viziona până astăzi, exprimându-și speranța însă, că noile emisiuni vor întruni exigențele publicului nostru telespectator chiar într-o măsură mai mare, decât până acum.

Având convingerea că asocierea noastră cu Societatea Romana de Televiziune este una de natură de a contribui la racordarea europeană a Republicii Moldova si la dezvoltarea pieței audiovizuale din Moldova, ținem sa mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui parteneriat.

Întreprinderea cu capital străin Telefe M International SRL

 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.