Reacția președintelui Partidului Democrația Acasă la acuzațiile care i se aduc

Liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, susține că membrii formațiunii care îl acuză că este un trădător și un escroc sunt „oameni vulnerabili la bani”, care ar fi plătiți de socialiști și comuniști, ca să șifoneze imaginea partidului, transmite IPN.

Solicitat de IPN, Vasile Costiuc a declarat că prin acești oameni, Blocul electoral al Socialiștilor și Comuniștilor ar încerca să discrediteze Partidul Democrația Acasă, pentru că socialiștii și comuniștii înțeleg că această formațiune politică va ajunge în Parlament.

„Noi suntem conștienți că am pornit un drum complicat, anevoios, sunt mulți oameni care au emoții când știu că noi vom fi în viitorul Parlament. Și iată că au găsit niște oameni mai slabi de caracter, le-au dat niște bani și băieții s-au apucat să facă declarații. Asta rămâne pe conștiința lor”, a spus liderul Partidului Democrația Acasă.

Potrivit lui Vasile Costiuc, unii dintre membrii partidului, care au făcut astăzi declarații împotriva sa, au „niște dosare”.

Mai mulți membri ai Partidului Democrația Acasă au desfășurat astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia l-au acuzat pe liderul formațiunii, Vasile Costiuc, că a elaborat lista electorală pentru alegerile din 11 iulie fără să-i consulte și că ar fi luat bani pentru primele locuri pe listă. Vasile Costiuc a fost numit „escroc și trădător”, colegii imputându-i că a inclus pe lista partidului persoane care îi reprezintă pe Ilan Șor și Vlad Plahotniuc. Totodată, Vasile Costiuc a fost acuzat de faptul că în 2012 ar fi vândut Partidul Democrația Acasă lui Vlad Plahotniuc.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.