Radio Moldova va inaugura un studio în numele regretatului Alexei Revenco

Radio Moldova pregătește inaugurarea unui studio de radio în numele regretatului jurnalist Alexei Revenco. Este vorba despre studioul nr.1, care va fi redenumit în „Alexei Revenco” și va fi inaugurat pe 21 aprilie.

„Noi nu am avut așa experiență până acum. Se mai numesc școlile, străzile… Noi ne-am gândit să numim un studio, acolo unde Alexei și-a trăit viața”, a declarat directorul Radio Moldova, Veaceslav Gheorghișenco, pentru IPN. La inaugurarea studioului, va fi și un program de emisie special.

„Alexei Revenco a lucrat foarte mult în acest studio. Respectiv, pentru cei care au o experiență mai mare va fi o amintire directă, pentru cei tineri va fi un motiv de a se întreba cine sunt personalitățile care, iată, au plecat”, a adăugat Veaceslav Gheorghișenco.

Jurnalistul Alexei Revenco, de la Radio Moldova, s-a stins din viață pe 11 ianuarie, răpus de COVID-19. Ultimii peste 40 de ani din viață i-a dedicat activității la Radio Moldova. Pe lângă aceasta, a prezentat numeroase festivități oficiale și cultural-artistice.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.