PSRM a convocat Consiliul Republican. La ședință a participat și șeful statului

Republica Moldova a intrat în aceasta săptămână într-o perioadă nouă, după învestirea Guvernului condus de către prim-ministrul Ion Chicu. Cetățenii Republicii Moldova așteaptă rezultate pozitive de la guvernare și trebuie depuse toate eforturile pentru a îmbunătăți situația din țară. Sunt declarații făcute de către șeful statului, Igor Dodon, care anunță pe Facebook că, la invitația Partidului Socialiștilor, a participat astăzi la ședința Consiliului Republican al formațiunii, transmite IPN.

Referindu-se la sarcinile pentru următoarea perioadă, dar și la planul de acțiuni pe dimensiunea social-economică pentru anul 2020, Igor Dodon a „asigurat membrii formațiunii că au toate șansele să transforme Republica Moldova într-un mare șantier de construcție, unde vor fi realizate proiecte majore de infrastructură ceea ce va impulsiona creșterea economică”.

Șeful statului a mai menționat că a solicitat „întregii echipe să nu se lase cuprinși de euforie, deoarece evaluarea activității lor se va face în baza rezultatelor concrete și nu a lozincilor”. Igor Dodon  a „îndemnat fiecare primar și consilier imediat să înceapă lucrul în vederea realizării obiectivelor propuse”.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.