Protestul ACUM a început la monumentul lui Ștefan cel Mare

Mișcarea de Rezistență Națională ACUM protestează la monumentul lui Ștefan cel Mare. Locul manifestației a fost schimbat în ultimul moment deoarece în Piața Marii Adunări Naționale fac frigărui și se distrează simpatizanții Partidului Şor, transmite IPN.

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a îndemnat susținătorii Mișcării să se adune la monumentul lui Ștefan cel Mare pentru a evita provocările. Maia Sandu a declarat că acțiunea din Piața Marii Adunări Naționale este un spectacol organizat de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc, care își dorește violențe.

Potrivit liderului Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, Poliția a asigurat membrii Mișcării ACUM despre faptul că face tot posibilul ca cei care au ocupat Piața să plece în cel mai scurt timp, astfel încât protestul să poată continua acolo unde a fost anunțat din start.

Comitetul Mișcării de Rezistență Națională ACUM a fost creat ca reacție la decizia de invalidare a alegerilor noi ale primarului de Chișinău și are printre lideri fruntași din PAS, PPPDA, PLDM și reprezentanți activi ai societății civile.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.