Protest în faţa Parlamentului, unde este examinată moţiunea de cenzură

„Jos Guvernul Chicu!”, „Jos Dodon!”, „Susţinem moţiunea de cenzură!” – au scandat protestatarii care s-au adunat în faţa Parlamentului, unde este examinată moţiunea de cenzură, transmite IPN.

Protestatarii, în mare parte veterani ai războiului de la Nistru, au î
ndemnat forţele de ordine să treacă de partea lor. ,,Poliţia este cu noi. Eu cred că o să-şi dea seama. Nu vă astupaţi faţa, arătaţi că sunteţi cu noi. Nu ca data trecută, peste picior aţi trecut ca nişte călăi”, a strigat un veteran din mulțime. „Această guvernare, aceşti călăi au dat ordin la copiii ăştia (poliţişti) şi au trecut peste noi, ne-au bătut, cu faţa de asfalt ne-au târâit pentru că am venit să revendicăm drepturile noastre”, a acuzat veteranul.

Un alt protestatar a spus că actuala
guvernare este „o ruşine naţională”. „Să nu admitem prelungirea acestui haos, votaţi moţiune de cenzură, fiţi cu poporul”, au îndemnat manifestanții. „Reținerea acestui guvern va contribui doar la agravarea situaţiei pandemice, care va costa vieţi omeneşti”, au mai spus aceștia.

Grupul de protestatari a făcut apel către toţi cetăţenii care au posibilitatea să vină în faţa Parlamentului. „Nu staţi acasă, veniţi aici alături de noi! Pierdem ţara, oameni buni! Gata, aşa nu se mai poate!”, a fost mesajul transmis de aceștia.
 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.