Programul Transnațional Dunărea lansează etapa a II-a a celui de-al treilea apel de proiecte

Programul Transnațional Dunărea 2014-2020 a lansat etapa a II-a a celui de-al treilea apel de propuneri de proiecte. Apelul este deschis până pe 25 noiembrie. Instituțiile din Republica Moldova au oportunitatea să se alinieze la proiectele selectate în calitate de parteneri, transmite IPN

Ministerul Finanțelor menționează într-un comunicat de presă că pachetul de documente, precum și informațiile detaliate privind etapa a II-a a celui de-al 3-lea apel de propuneri de proiecte, inclusiv regulile de eligibilitate și depunere pot fi accesate pe pagina web a proiectului.

Programul Transnațional Dunărea 2014-2020 este un instrument de finanțare ce are drept scop sprijinirea dezvoltării Strategiei macro-regionale a Uniunii Europene pentru regiunea Dunării (SUERD). De asemenea, urmărește consolidarea integrării teritoriale și abordarea obstacolelor comune. Domeniile vizate sunt mediul și cultura, conectivitate și responsabilitate energetică, guvernanță, inovare și responsabilitate socială.

Pentru mai multe detalii poate fi contactat Oficiul pentru Coordonarea Programelor de Cooperare Transfrontalieră și Transnațională (tel: 069107234, 069110075; e-mail: tatiana.udrea@gov.md; cataliana.arghir@gov.md).

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.