Programul „Drumuri Bune pentru Moldova” se extinde

Partidul Democrat anunță despre extinderea Programului „Drumuri Bune pentru Moldova” și pentru anul viitor, prin reparația și construcția a circa 2600 de kilometri de drum în toate raioanele țării. PDM mai promite că, începând cu anul viitor, cel puțin o sută de mii de beneficiari vor fi conectați anual la apeduct, transmite IPN.

Anunțul a fost făcut de liderul PDM, Vlad Plahotniuc, după ședința săptămânală a partidului. „Zilele trecute am fost și eu în teritoriu, unde am participat la mai multe evenimente, inclusiv la o întâlnire cu oamenii în satul Micleușeni, raionul Strășeni, cu ocazia inaugurării unei noi porțiuni de drum în acest sat. În discuția pe care am avut-o cu cetățenii, eu am constatat că oamenii apreciază înalt munca noastră, dar fac și diferența clară între activitatea și eficiența guvernării Partidului Democrat și guvernările care au fost până la noi, care doar promiteau și nu se țineau de cuvânt”, a spus Vlad Plahotniuc.

În domeniul aprovizionării cu apă, PDM și-a fixat ca scop să fie conectați la apeduct, începând cu anul viitor, câte cel puțin o sută de mii de beneficiari pe an, ceea ce înseamnă de două ori mai mult decât rezultatul record din ultimii doi ani. „Acest lucru este posibil dacă știi să administrezi eficient resursele statului, așa cum a demonstrat deja guvernarea Partidului Democrat”, a declarat liderul PDM.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.

IPN LIVE