Program cultural pentru 31 august

Municipalitatea planifică un șir de activități cultural-artistice, inclusiv concert, pentru ziua de 31 august, când este marcată sărbătoarea națională Limba Noastră, transmite IPN.

Marina Damian, de la Direcția cultură, a declarat la ședința operativă de la Primăria că în prima parte a zilei, de la ora 10.00, manifestațiile vor fi desfășurate în Grădina publică „Ștefan cel Mare”. A doua parte a sărbătorii va fi organizată de la ora 19.00, la intersecția bulevardului Grigore Vieru cu strada pietonală Eugen Doga. „Va avea loc un concert susținut de Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra cu soliștii – Natalia Barbu și Cătălin Josanu”, a notat Marina Damian.

La începutul lunii septembrie sunt planificate festivalul „Neamț Art Festival” și Zilele Chișinăului la Piatra Neamț. Vor avea loc concerte cu participarea Vali Boghean Band, „Camerata Chișinău”, Mariana Bulicanu, Aliona Triboi și trupa „Brio Sonoris”. De asemenea, va fi organizată expoziție de pictură a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici, în calitate de coordonator fiind artistul plastic Simion Zamșa.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.