Proces penal în cazul celor două persoane găsite moarte într-o mașină blocată în nămeți

Inspectoratul de Poliție Căușeni a pornit un proces penal în cazul celor două persoane găsite moarte într-un automobil blocat în nămeți în apropiere de satul Coșcalia. Informația a fost confirmată pentru IPN de către ofițerul de presă al IP Căușeni, Mariana Didenco.

Potrivit sursei citate, corpurile neînsuflețite au fost îndreptate pentru stabilirea cauzei exacte a decesului celor două persoane.

Contactată de IPN, consultantul procurorului din cadrul Procuraturii Generale, Violina Moraru, responsabilă de comunicarea cu reprezentanții mass-media, a precizat că organul de urmărire penală urmează să verifice cauza decesului celor două persoane găsite moarte într-o mașină acoperită cu nămeți în apropierea satului Coșcalia, raionul Căușeni. De asemenea, vor fi examinate acțiunile sau inacțiunile persoanelor responsabile de gestionarea situației cauzate de condițiile meteorologice.

Două persoane, un bărbat de 63 de ani și o femeie de 64 de ani, au fost depistate luni fără suflare într-un automobil blocat în nămeți în apropriere de satul Coșcalia din raionul Căușeni.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.