logo

„Violența domestică și în bază de gen”: simpozion internațional


https://www.ipn.md/ro/violenta-domestica-si-in-baza-de-gen-simpozion-international-7542_1104848.html

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova vă invită la simpozionul internațional cu tema „Violența domestică și în bază de gen”, ediția a X-a. Manifestarea științifică este organizată de Catedra de medicină legală în parteneriat cu Societatea Medicilor Legiști Osteuropaverein Rechtsmedizin din Germania și Centrul de Medicină Legală din Moldova.

Evenimentul va avea loc pe data de 31 mai 2024, în Sala de ședințe nr. 204, Blocul didactic central (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165), cu începere de la ora 9:30.

Forumul va întruni peste 50 de medici legiști și cercetători științifici din Republica Moldova, Germania, România, Slovacia, Bulgaria, Macedonia de Nord și Ucraina, care vor aborda subiecte cu referire la violența domestică și în bază de gen, realizând un schimb de cunoștințe și experiență în domeniu.

Limba de comunicare în cadrul evenimentului este engleza.

Mai multe informații găsiți în Program.


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.