logo

Victor Osipov, vicepreşedintele Partidului Alianţa Moldova Noastră, a făcut public în cadrul unei conferinţe de presă, conţinutul unui card de memorie


https://www.ipn.md/ro/victor-osipov-vicepresedintele-partidului-alianta-moldova-noastra-a-facut-public-7542_1064656.html

Comunicat

Victor Osipov, vicepreşedintele Partidului Alianţa Moldova Noastră, a făcut public în cadrul unei conferinţe de presă, conţinutul unui card de memorie, adus, sub acoperirea anonimatului  de către cineva la sediul AMN. Potrivit lui Osipov, este vorba despre  o bază de date privind srtructura organizatorică a PCRM, sistemul de cotizare  aplicat în cadrul formaţiunii, informaţii  privind migrarea din şi către partid, monitorizarea de către PCRM a acţiunilor altor formaţiuni.

Vicepreşedintele AMN este de părere că  scurgrea informaţiei de acest gen vorbeşte despre anumite tensiuni şi disensiuni în cadrul PCRM.

În aceeaşi conferinţă de presă au fost făcute publice şi  secvenţe video de la una dintre şedinţele grupului de agitatori Durleşi, surprinşi  consumînd alcool în primele ore ale zilei. Ulterior  acelaşi grup  s-a angajat în  discuţii aprinse cu un echipaj al poliţiei rutiere care a depistat că şoferul  echipei respective era băut la volan. Din secvenţa video  reese că unul dintre liderii  grupului de agitatori ameninţă echipajul de poiţie cu  concedierea acestuia imediat după alegerile din 28 noiembrie.

Potrivit lui Osipov, comportamentul comuniştilor  lasă să se înţeleagă în ce mod  unii dintre reprezentanţii lor ajung pînă la urmă la spitalul de urgenţă.

Biroul de presă al AMN