logo

Un bărbat a fost lovit de tren la Sângera


https://www.ipn.md/ro/un-barbat-a-fost-lovit-de-tren-la-sangera-7967_1093755.html

Un bărbat de 38 de ani a fost lovit de tren în apropierea orașului Sângera din municipiul Chișinău. La fața locului a fost nevoie de intervenția salvatorilor pentru a-l scoate de sub vagon. Bărbatul a fost transportat la spital de urgență.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență precizează că bărbatul se afla pe calea ferată și nu a reacționat la avertizările de apropiere a trenului. Lovit de locomotivă, bărbatul a rămas blocat sub vagon. La fața locului de urgență au fost trimise trei echipaje de salvatori și pompieri, care au avut misiunea de a debloca bărbatul.

Acesta s-a ales cu un traumatism sever la un picior, însă viața acestuia este în afara oricărui pericol. Pentru îngrijiri medicale a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală.

Contactată de IPN, purtătoarea de cuvânt a IMU, Dorina Arsene, a declarat că pacientul a suferit un politraumatism grav, fractură de gambă și de coaste. În mod de urgență, bărbatul a fost operat și internat în Secția terapie intensivă.