logo

Remiză la Ternovca înainte de pauza din campionat


https://www.ipn.md/ro/remiza-la-ternovca-inainte-de-pauza-din-campionat-7979_1076609.html

Dinamo-Auto și Speranța s-au despărțit nedecis, scor 3-3, în ultimul meci al etapei a 13-a din Divizia Națională, transmite IPN.

Pîslă a deschis scorul pentru oaspeți, în minutul 6, dar Paireli a egalat peste 20 de minute. După pauză, echipele au transformat câte un penalty, prin Cozban și Mihaliov. În minutul 62 a venit rândul lui Dinamo-Auto să preia conducerea, după reușita lui Fedorov. Scorul final a fost stabilit de Bursuc după o acțiune individuală de toată frumusețea.

„Sunt nemulțumit de rezultat. Le-am făcut cadou adversarilor două goluri astăzi”, a declarat antrenorul echipei Speranța, Iurie Osipenco.

În celelalte meciuri ale etapei a 13-a s-au înregistrat rezultatele: Codru - Petrocub 1-4, Sheriff - Zimbru 4-0, FC Florești - Dacia-Buiucani 1-0 și Milsami - Sfîntul Gheorghe 1-1. În clasament, Sheriff are 12 victorii din 12 posibile. La 7 puncte distanță de Sheriff se află Petrocub.

În campionat urmează o pauză de două săptămâni cauzată de cele trei meciuri ale echipei naționale, cu Italia, Grecia și Slovenia.