logo

Plus de comoditate în Sucursala maib „Criuleni”, aliniată noii identități de brand


https://www.ipn.md/ro/plus-de-comoditate-in-sucursala-maib-criuleni-aliniata-noii-7542_1093709.html

Sucursala maib Criuleni a fost redeschisă după renovarea conform unui concept inovator, într-un spațiu modernizat, cu zone confortabile pentru diverse operațiuni bancare și o atmosferă excelentă de lucru creată pentru fiecare angajat. 

Pe lângă confort, consultanță profesionistă și abordare personalizată, clienții maib se vor bucura de deservire rapidă datorită rândurilor fluidizate și de numeroase servicii care pot fi efectuate simplu și ușor în zona operațiunilor bancare rapide.

Aliona Stratan, Prim-vicepreşedinta maib:     

„Noua identitate de brand și noul model operațional implementate în sucursală sunt centrate pe client, punând la dispoziție servicii și produse bancare adaptate pentru a fi comode, simple, ușoare și transparente. Am pus accent pe dezvoltarea zonelor de deservire, păstrând principiul de transparență, dar oferind, în același timp intimitate, confidențialitate și comoditate. Ne dorim să le oferim clienților maib toate condițiile pentru a face banking de nivelul următor”.

Zonele puse la dispoziția clienților vor facilita operațiunile și tranzacțiile rapide și comode, precum și consultanța bancară pentru discutarea situațiilor mai complexe.

Zona de autoservire - dedicată operațiunilor bancare rapide pentru clienții care își doresc să facă autonom și în timp redus anumite operațiuni la terminale de plată, cum ar fi: achitarea facturilor, achitarea creditului, verificarea contului, depunerea numerarului în cont etc

Zona tranzacțională - permite facilitarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă pentru o listă vastă de operațiuni și, implicit, economie de timp prețios pentru toată lumea.

Zona consultativă este una semi-privată, facilitând comunicarea directă, analizarea necesităților și planurilor complexe personale sau de dezvoltare a afacerii. Această zonă este mai relaxantă, potrivită pentru luarea deciziilor importante, precum cele legate de creditele ipotecare, de afaceri sau altele asemănătoare.

Sucursala maib Criuleni completează lista de sucursale aliniate deja noii identități de brand, oferind clienților - persoane fizice și juridice - o gamă extinsă de produse financiare și servicii bancare moderne.

Ina Primov, Directoarea Sucursalei maib „Criuleni”:

„Studiile demonstrează că atmosfera în care ne desfășurăm activitatea profesională determină modul în care percepem realitatea, ne manifestăm și relaționăm cu cei din jur. Modernizarea Sucursalei Criuleni a contribuit pozitiv atât la crearea unei atmosfere prietenoase pentru clienții băncii, cât și la crearea unui mediu confortabil și motivant pentru angajații sucursalei”.

Feedbackurile clienților maib motivează echipa Sucursalei Criuleni să se autodepășească în fiecare zi.

Ala Ungurean, clientă maib:

„Sucursala s-a schimbat radical după renovare. A devenit mai comodă și modernă, cu un interior confortabil, mai atrăgător prin culorile plăcute și mobilier nou. În calitate de client maib am fost mereu mulțumită de deservirea amabilă, profesionistă și rapidă din Sucursala maib Criuleni”.Dina Rapcea, clientă maib:

„Atitudinea prietenoasă, grija și responsabilitatea pe care echipa sucursalei maib le manifestă față de clienți sunt de apreciat. Sunt profesioniști și extrem de dedicați în tot ceea ce fac”.

Sucursala Criuleni este situată pe str. Biruinței, 10, în orașul Criuleni, cu program zilnic de luni până vineri, între ora 09:00 și 17:00.

Pentru mai multe detalii și informații despre noua identitate de brand maib accesează 
linkul.


*******

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.